Arbeta hos oss

Detta söker vi hos våra framtida medarbetare:

Hemtjänst är ett otroligt avancerat yrke som kräver rätt person på rätt plats. För att lyckas inom detta yrkesområde krävs ett stort personligt engagemang där våra äldres trygghet alltid måste stå i fokus.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har tidigare dokumenterad erfarenhet inom äldreomsorg och trivs med ditt jobb, då trivsel är en förutsättning för att ständigt orka leverera en trygg och säker vård. För att lyckas inom hemtjänst krävs att du har ett stort ansvarskännande och en vilja att utvecklas inom yrket.

Vi är ett sammansvetsat team som söker engagerade och sociala medarbetare för att kunna expandera vår verksamhet, vi är en växande verksamhet och kan inte tumma på kvalitet eller arbetsglädje på vår arbetsplats.

Krav: B-körkort, svenska språket måste talas flytande, undersköterska eller tidigare erfarenhet inom vård och omsorg. Tjänsten innehåller både dag och kvällsarbete samt helger.

Finska språket är meriterande då vi har flertalet finsktalande kunder.

Detta erbjuder vi dig som anställd hos oss:

Vi erbjuder en arbetsplats med stort kundfokus, medmänsklighet och kvalitetstänk i alla led.

Vi är av den uppfattningen att ingen är fullärd, därför vi erbjuder kontinuerliga utbildningar och återkommande temadagar med olika fokusområden.

– Är du den vi söker?  Hör av dig omgående!

 

Vi söker personal löpande för tillsvidareanställningar (75-100% enligt överenskommelse).

Sänd oss ett personligt brev och CV genom nedanstående länk så återkommer vi till dig inom kort!

 

( Om du inte har en e-post klient installerad kan du skicka in en ansökan via kontakt@avard.se )